Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /nfs/c09/h03/mnt/127138/domains/borrellidesign.com/html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1276

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /nfs/c09/h03/mnt/127138/domains/borrellidesign.com/html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1313

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /nfs/c09/h03/mnt/127138/domains/borrellidesign.com/html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1317

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /nfs/c09/h03/mnt/127138/domains/borrellidesign.com/html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1345

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /nfs/c09/h03/mnt/127138/domains/borrellidesign.com/html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 3538

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /nfs/c09/h03/mnt/127138/domains/borrellidesign.com/html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 3545

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /nfs/c09/h03/mnt/127138/domains/borrellidesign.com/html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 3558
Borrelli Design + Cabinetry · Bankers Hill

Project Title:

Bankers Hill

Category:





Location:

Bankers Hill

Designer:

Stephen Shaw

 

This Bankers Hill home received the full Borrelli treatment with custom cabinetry ranging from items as big as the kitchen to bathrooms, desks, and nightstands. The kitchen has beautifully book matched backsplash with walnut cabinetry giving a light and grounded feeling. The powder room was given life with white tile with a leaf motif, adding texture and interest that play off the door design in the new floating Walnut vanity.  We created a desk to fit into the limited space without sacrificing style. The Dresser and nightstand were wrapped with walnut with a textured white panel. Media wall is layered with wood panels adding a luxurious depth. A niche provided the perfect spot to fill with a custom bar with a mirrored backed and two pocket doors finished with walnut. The banquet  for the dining area provides maximum seating as well as extra storage below, perfect for placemats, chargers, and table runners. Lastly a seating area before exiting with storage for shoes and hooks for coats.